Onderhoud & reparatie

DSC03634

Wagenaar doet het onderhoud en reparatie van alle merken auto's en vrachtwagens. U moet daarbij denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, banden uitlijnen, het verversen/bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), blikschade herstel, auto poetsen, de jaarlijkse beurt etc. Kortom alles wat met auto onderhoud en reparatie te maken heeft.

Grote of kleine onderhoudsbeurt

Periodiek heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig. Wagenaar doet het onderhoud aan alle merken auto's en vrachtwagens. Indien er tijdens een onderhoudsbeurt grote prijzige reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan krijgt u altijd een telefoontje. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

APK keuringen

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester van Wagenaar uw auto op drie aspecten: Verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd.

auto apk

Voor een uitgebreid overzicht van de punten waarop uw auto tijdens de apk wordt gekeurd, kunt u terecht op www.apk.nl of in de folder "APK uw rechten en plichten" van RDW.

rdw erkend

Carrosseriewerk / schadeherstel

Wagenaar is een complete en kwalitatief hoogstaande dienstverlener voor alles met wielen. Of het nu gaat om een personenwagen, bakwagen, trekker, trailer of desnoods postkoets: wij zijn ervoor om uw wens tot in perfectie uit te voeren. Spuiten, carrosseriewerk, schadeherstel, huisstijl en renovatie zijn allemaal mogelijk.

schadeherstel

U kunt bij ons vervangend vervoer krijgen om er voor te zorgen dat u zowel als particulier of als bedrijf mobiel blijft tijdens de werkzaamheden aan uw voertuig.